loading
1000 Скопје Јадранска магистрала 125

OLYMPIA MOTORS Скопје

Моментална адреса

Контакт

Адреса

Јадранска магистрала 125
1000 Скопје

Координате
Ширина 42.040209717836554
Должина 21.393867735846015

Контакт

Централен контакт
Пон:

08:00 - 16:00

Вто:

08:00 - 16:00

Сре:

08:00 - 16:00

Чет:

08:00 - 16:00

Пет:

08:00 - 16:00

Саб:

08:00 - 15:00

Контакт

Полињата означени со * се задолжителни.
Вашите лични податоци ќе бидат обработени од соодветниот контролер, како што е опишано во Изјавата за приватност.

За повеќе информации во врска со вашите права поврзани со приватноста и во врска со нашите информации за контакт ве молиме видете тука.
Оди на почеток