loading

MYOPEL.

MyOpel е веб-страна за одржување, закажување сервис и друго. Пристапете онлајн и преземете ја опционалната апликација!. 
1.Одете до www.myopel.mk
2.Регистрирајте се бесплатно и потврдете го вашиот профил
3.Преземете ја опционалната апликација myOpel
4.Дојдете во Olympia Motors да го подигнете подарокот

 Пробајте веднаш!


ВАШИТЕ СЕРВИСНИ ПРИДОБИВКИ.

Лесен пристап до сите информации поврзани со возилото:

  •  Персонализирани понуди и сервисни проверки
  •  Онлајн барања за сервис
  •  Податоци за вашето возило
  •  Достапност 24/7
  •  Потсетување за вашата следна проверка


НОВАТА АПЛИКАЦИЈА MYOPEL.

Вашите придобивки од myOpel во секое време.
Влезете во вашиот профил myOpel и добијте ги следниве предности: 
  • Брз пристап до вашиот профил myOpel и онлајн гаражата на возила
  • Преземете го упатството за користење за вашето возило
  • Локатор на дилери за да го најдете вашиот најблизок продавач на Opel
  • Никогаш не заборавајте каде ви е возилото – означете каде сте паркирале
Оди на почеток