loading
 • СТАВ И ПРОПОРЦИИ
 • ОСМЕЛЕТЕ СЕ ДА БИДЕТЕ РАЗЛИЧНИ
 • ХРАБРА ОД СЕКОЈ АГОЛ
 • ИЗВОНРЕДНОСТА КАКО СТАНДАРД
 • ЛИЧЕН СТИЛ
 • НОВАТА ИКОНА
 • ПРЕДНИ СВЕТЛА MATRIX
 • АВТОМАТСКИ ТЕМПОМАТ
 • АВТОМАТСКО СОПИРАЊЕ ВО ИТНИ СЛУЧАИ
 • ГРУПА ДИГИТАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ
 • ПАНОРАМСКА ЗАДНА КАМЕРА ОД 180°
 • ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ
 • НАПРЕДНА УДОБНОСТ
 • КАРАКТЕРИСТИКИ НА ГРЕЕЊЕ
 • РАЗНОВИДНОСТ
 • НАВИГАЦИЈА
 • ИНФОЗАБАВА
 • БЕЗЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ
 • УСЛУГИ OPELCONNECT
Оди на почеток