loading

ЗА НАС

Olympia Motors доо Скопје

НИЕ СМЕ:

 

1. Развојно-ориентирана компанија којашто е плод на долгогодишното искуство на Старт Охрид доо како оснивач и репрезент на Авто бизнисот во Македонија,
2. Сервисер на возилата од марките Opel и - лидер на македонскиот автомобилски пазар.

СЕ ЗАНИМАВАМЕ СО:

1. Замена на возила старо за ново и старо за старо
2. Откуп на половни возила
3. Изнајмување на возила на подолг временски период
4. Продажба на оригинални резервни делови
5. Продажба на дополнителна опрема (accessories)
6. Сервисирање на сите типови на возила
7. Лимаро-фарбарски услуги за сите типови на возила

НАША ВИЗИЈА Е:

1. Посветувајќи се на човечките потенцијали и на стандардите на нашите принципи да се стремиме кон најдоброто!
2. Спојувајќи ја индивидуалната креативност, тимското работење и меѓусебното почитување со едукацијата и личното унапредување да го зајакнеме нашиот извонреден квалитет инвестирајќи во вистинските вредности!

НАШАТА МИСИЈА Е:

1. Да ја одржиме високата креативност во нашето долгогодишно давање на висококвалитетни продажно-сервисни услуги од автомобилската сфера!
2. Да ги задоволиме и исполниме и најголемите очекувања на нашите клиенти!
3. Да продолжиме да бидеме партнер од доверба и сигурност за секој член од нашето семејство на купувачи!

ЗОШТО НИЕ?

1. ЗАТОА ШТО СМЕ:

2. Динамични и одговараме на промените следејќи ги тенденциите и трендовите во сферата на нашето работење
3. Разновидни и нудиме современи решенија кои ветуваат поврзување на брендовите со потрошувачите и нивните желби, потреби и мотивација за слобода, удобност и уживање


1. ЗАТОА ШТО НУДИМЕ:

2. Партнерство и креативност и на тој начин на нашите купувачи им обезбедуваме производи со смели разиграни, современи и инспирирачки дизајни
3. Квалитет на продажните и постпродажните услуги преку континуирано следење на вредностите и стандардите за квалитет поставени од GM


1. ЗАТОА ШТО СМЕ ОПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНА КОМПАНИЈА КОЈАШТО:

2. Ја сака планетата Земја и непрекинато работи на заштита на човековата средина исполнувајќи ги сите стандарди на “зелениот” активизам 3. Инвестира во културата преку подршка на дел од проектите во оваа област
4. Сака да направи разлика во третманот кон луѓето обезбедувајќи донации за “најчувствителните”-децата без родители.

ЗАТОА ШТО КАЈ НАС 1+1›2!

Адреса

Јадранска магистрала 125
1000 Скопје

Координате
Ширина 42.040209717836554
Должина 21.393867735846015
 

Контакт

Централен контакт
Факс
+389 (0) 2 2656 711

Оди на почеток