Јавете ми се

Olympia Motors


Јадранска магистрала 125,
1000 Скопје

тел: + 389 (0) 2 2600303
факс: + 389 (0) 2 2656 711


Продажба
тел:+389 (0) 22600303
локал 105


Постпродажба
тел:+389 (0) 2 2600 303
локал 110

 

Работно време

Продажба
Пон. – Петок 08.30 – 18.00

Сабота 09.00 – 15.00


Сервис
Пон. – Петок 08.30 – 16.00

Сабота 09.00 – 15.00
Контакт

Моментална адреса
Планирање на пат